Χαράλαμπος Καλός: “Πιέζει η περιφέρεια για το θέμα του Διοικητηρίου. Ίσως κληθούμε να πάρουμε απόφαση ως δημοτικό συμβούλιο…”


Απάντηση στο αίτημα που εκφράστηκε τόσο από την παράταξη του Κωνσταντίνου Γληγόρη, αλλά και εκ μέρους του Θανάση Περδικάρη για το χώρο που δικαιούνται βάση νόμοι οι παρατάξεις στο διοικητήριο έδωσε ο Δήμαρχος Λευκάδας στο χθεσινό δημοτικό συβούλιο.

 

Όπως ανέφερε το θέμα του χώρου που ζητάει η Περιφέρεια επανήλθε ξανά και πολύ πιθανόν να γίνουμε κοινωνοί της επόμενες ημέρες και ενός εγγράφου από την μεριά της, χωρίς να χαρακτηρίσω τι νομική μορφή θα έχει..

Θέλω να αντιληφθείτε ότι επ’ ουδενί δεν υπάρχει θέμα ότι δεν  επιθυμώ σαν δημοτική αρχή να ικανοποιήσω το νόμιμο και λογικό αίτημα σας.

Ωστόσο υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με τους χώρους, γιατί αν πάρει άλλη τροπή το θέμα με την Περιφέρεια, όχι μόνο δεν θα μπορέσω να ικανοποιήσω το αίτημα των παρατάξεων, αλλά ίσως κληθούμε να πάρουμε και θέμα ως δημοτικό συμβούλιο για να μην το χρεωθώ και μόνος μου, το θέμα του χώρου.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.