Χαράλαμπος Καλός: “Μέσα στο καλοκαίρι προσβάσιμοι οι Εγκρεμνοί”


Σχετικά με την δέσμευση του υπουργείου ότι αυτό το καλοκαίρι θα παραδίδονταν το έργο  των Εγκρεμνών,  καθώς εκκρεμεί η τοποθέτηση της σκάλας που οδηγεί στην παραλία,  όπως ανέφερε ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός,  ο κορονοϊος κατέστησε απαγορευτικό  τον ερχομό του συνεργείου από τη Σλοβακία.

“Σε τελευταία επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο σήμερα,  με ενημέρωσε ότι  στο ένα από τα δύο τμήματα του συνεργείου κατάφερε να πάρει άδεια  και αυτή τη στιγμή επιχειρούν στους Εγκρεμνούς,  κάτι το οποίο εγώ δεν γνώριζα  και σε σύντομο χρονικό διάστημα εντός του καλοκαιριού  οι Εγκρεμνοί θα είναι προσβάσιμοι”

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Ο Παπαζάχος πατήρ σεισμολόγος και οι ενεστώτες σεισμολόγοι ανέφερε
    και αναφέρουν ότι : ” μεσοχρόνια πρόβλεψη του σεισμού είναι εφικτή “”.
    Και αυτό κατά τους ίδιους είναι σπουδαίο γιατί μπορούμε μα οργανώσουμε καλύτερα τα δημόσια πολυπληθεί εν τη λειτουργία τους κτήρια αλλά και τις ιδιωτικές κάπως ανα περιοχή κατοικίες και υποδομές.
    Στις περιοχές των αντιστοίχων παραλιών σε όλη την Ελλάδα έχουν γίνει σχετικές μελέτες και λήφθησαν ορθολογικά επιστημονικά οι αναγκαίες αποφάσεις??
    Διότι το θετικό αποτέλεσμα που πέτυχε η Ελλάδα στην πρωτοφανή πανδημική του κορονο’ι’ού κρίση , ήρθε σαν αποτέλεσμα των πολιτικών αποφάσεων που κανοναρχήθηκαν απόλυτα απ τα επιστημονικά δεδομένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.