Χαράλαμπος Γιαννούτσος στον Prisma 91,6: “Ο κύριος Καλός και κύριος Σολδάτος έχουν καταγράψει τα προβλήματα του Καστού.”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο αντιδημαρχος Καστού Οδυσσέας Γιαννούτσος.

Όπως ανέφερε ίσως το νησί να έχει αδικηθεί παρελθοντικά και ίσως χρειάζονται ορισμένα πράγματα για να ξεφύγει λίγο και να πάει μπροστά μιας και είναι τόσο κοντά στη Λευκάδα και τα πανέμορφα νησιά Σκορπιό, Μεγανήσι και Κάλαμος.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννούτσο  άμεση προτεραιότητα για τον Κάλαμο και τον Καστό είναι το θέμα της ύδρευσης, το οποίο είναι μεγάλο πρόβλημα αν και τα τελευταία δύο χρόνια η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη, ωστόσο φέτος σημειώθηκαν μαζεμένες οι ζημιές.

Πιστεύω ότι με την δημιουργία του νέου αγωγού που είναι στο πρόγραμμα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, να λυθεί το πρόβλημα παραπάνω από 90%.

Μεγάλο πρόβλημα για τα νησιά είναι επίσης και τα σκουπίδια, επίσης κάποια άλλα πράγματα  με λίγα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει, όπως η τοποθέτηση ομπρελών στις παραλίες, ώστε οι επισκέπτες να μην αναγκάζονται να κάθονται μέσα στον ήλιο, ενώ θα μπορούσαν να υπάρχουν και μερικές ντουζιέρες για να εξυπηρετηθούν.

Επίσης να τοποθετηθούν περισσότεροι και μικρότεροι κάδοι για να μην υπάρχουν σκουπίδια στο δρόμο, καθώς με λίγα χρήματα κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν.

Στις άμεσες προτεραιότητες τόσο του δημάρχου κ. Καλού, όσο και του κυρίου Σολδάτου είναι να τα εξετάσουν όλα αυτά, πριν τις εκλογές επισκέφθηκαν το νησί και έχουν καταγράψει τα προβλήματα.

Πιστεύω ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες να γίνουν κάποιες ενέργειες ώστε ακόμα και οι διανυκτερεύσεις των ιστιοπλοϊκών να πληρώνονται όπως γίνεται και σε άλλα νησιά, για να υπάρχουν κάποια έσοδα για να επενδυθούν κάπου αλλού και το νησί να προχωρήσει μπροστά.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22702 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.