Αντικαπιταλιστική αριστερά στα Ιόνια για εγκαίνια του νοσοκομείου


Η Αντικαπιταλιστική αριστερά στα Ιόνια συμπαρίσταται στην κινητοποίηση του  Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας τη μέρα των εγκαινίων του νέου νοσοκομείου από τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα.

Την στιγμή που στα μνημονικά χρόνια υποβαθμίζεται εσκεμμένα ο χώρος τις υγείας  ,νοσοκομεία έχουν κλείσει ,το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συνεχώς μειώνεται, οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες  επίσης μειώνονται υλοποιώντας τις επιταγές της  Ε. Ε , ώστε να στέλνουν τον κόσμο στους ιδιώτες , όλοι ερίζουν για την πατρότητα του νέου νοσοκομείου ξεχνώντας ότι όλα έγιναν  από τις θυσίες και τα λεφτά του Ελληνικού Λαού.

Παλεύουμε μαζί με τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας και με όλον το κόσμο του τόπου μας για

  • Να στελεχωθεί άμεσα το νέο νοσοκομείο με μόνιμο προσωπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες του λαού της περιοχής σε παροχές Υγείας.
  • Να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα και οι κλινικές του νέου νοσοκομείου.
  • Να υπάρχει επάρκεια σε αναλώσιμα ιατρικά υλικά και φάρμακα.
  • Τη δημιουργία επανδρωμένου Κέντρου Υγείας στο Μεγανήσι ,τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Βασιλικής και των περιφερικών ιατρείων.

Καλούμε το λαό της Λευκάδας να συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για μια υγεία των αναγκών μας ,μια υγεία που θα καλύπτει τα παιδιά μας ,τους γονείς μας μακριά από φιέστες και προεκλογικές εξαγγελίες που θα βασίζεται σε αυτά που έχει πραγματικά ανάγκη ο τόπος μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΗ 10 πμ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΗΝΑ

 

Η Αντικαπιταλιστική αριστερά στα Ιόνια

About Ομάδα Σύνταξης 27506 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.