Ανοίγουν σταδιακά οι υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Λευκάδας στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης στην κανονικότητα και αφού συμμορφώνεται στις διαρκείς και επικαιροποιημένες υποδείξεις και οδηγίες των ειδικών, καθώς και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών  σας ενημερώνει για τον τρόπο υποδοχής και εξυπηρέτησης στις υπηρεσίες του:

Από την Δευτέρα 01-06-2020 όλες οι διευθύνσεις και τα τμήματα του Δήμου θα δέχονται κοινό για την διεκπεραίωση των υποθέσεων του, εφόσον αυτές δεν δύναται να τακτοποιηθούν εξ αποστάσεως με χρήση ηλεκτρονικών μέσων ή τηλεφωνικής επικοινωνίας ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, και κατόπιν άδειας εισόδου από αρμόδιο υπάλληλο στην κύρια είσοδο.

Αυστηρά και με ευθύνη των αρμοδίων υπαλλήλων θα τηρείται η προτεραιότητα, οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας. Ήδη στον Δήμο μας έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υπαλλήλων και εξυπηρετουμένων όπως προστατευτικά plexiglass, αντισηπτικά, μέτρα ατομικής προστασίας, οριοδείκτες κ.λ.π.

Η προσαρμογή στις νέες συνθήκες είναι επιβεβλημένη για όλους όπως και η τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση που δείξατε το προηγούμενο διάστημα της υγειονομικής κρίσης και αναμένουμε την κατανόησή σας στις νέες συνθήκες εξυπηρέτησης στους χώρους των δημοτικών κτιρίων.

           

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26158 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.