Ακύρωση 10ου Πράσινου ΗμιμαραθωνίουΑγαπητοί αθλητές, φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές,
Λόγω της γενικής πανδημίας συνεπεία του COVID-19, και θέλοντας πρώτα απ’ όλα να διασφαλίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας ακολουθώντας τις οδηγίες των επικεφαλής ειδικών, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τον 10ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας και τις παράλληλες εκδηλώσεις για την φετινή χρονιά.
Μετά από συνετή και ομόφωνη απόφαση δεν θα μεταφέρουμε τον αγώνα σε άλλη ημερομηνία μέσα στο 2020, όπως πολλοί φίλοι δρομείς μας ζήτησαν, μιας και ο αγώνας ήταν επετειακός και αναμενόταν να έχει μεγάλη συμμετοχή. Η απόφασή μας αυτή βασίστηκε σε διάφορους λόγους όπως:

Στην συναδελφικότητα προς άλλες διοργανώσεις που η ημερομηνία τους είναι μόνιμα ορισμένη και διοργανούμενη καλοκαίρι ή φθινόπωρο.

Στην συνέπεια από την μεριά μας προς τους αθλητές τους οποίους θα φέρναμε αντιμέτωπους με διλήμματα ως προς την συμμετοχή τους σε ημερομηνίες οι οποίες ήδη μετρούν πληθώρα αγώνων.

Στην δυσκολία λόγω του προσωρινά ​ υποχρεωτικού νομικού πλαισίου για τον COVID-19, να καλύψουμε με υψηλές προδιαγραφές, όπως συνηθίζουμε άλλωστε, τα περιφερειακά εκτός το καθαρά αθλητικό κομμάτι όπως, καταλύματα, εστιατόρια, μαγαζιά διασκέδασης, κρουαζιέρες κλπ.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τον αγώνα το Σάββατο 08/05/2021.
Σας περιμένουμε όλους στον επετειακό 10ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο την μεγάλη γιορτή του Ιονίου.
Ενημερώνουμε ​ όσους έχουν καταβάλλει το αντίτιμο της συμμετοχής τους υπάρχουν δύο δυνατότητες:

Να επιστραφεί το αντίτιμο που κατέβαλαν ή,

Το αντίτιμο να πιστωθεί για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση για το έτος 2021, ενώ επιπλέον θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους και ένα επιπλέον δώρο από την διοργάνωση για την κατανόησή τους.

Για όσους δεν ενημερώσουν με e-mail σχετικά με το αντίτιμο εγγραφής τους, θεωρείται αυτόματη η απόφασή τους προκειμένου να είναι ενεργή η συμμετοχή τους για την διοργάνωση το 2021.
Με υπομονή, προσοχή, επιμονή και σύνεση θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και υγιείς να συμμετάσχουμε στην όποια διοργάνωση επιθυμεί ο καθένας.
Με τιμή,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Πράσινου Ημιμαραθωνίου.

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.