Χάρης Θεοχάρης στον Prisma 91,6:”Η Ελλάδα χρειάζεται ένα πολιτικό σύστημα για να δώσει όραμα στον κόσμο.”Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Όπως υπογράμμισε  έχουμε βγει από την προηγούμενη κανονικότητα που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιορισμοί στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής της χώρας, λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικοί.

“Το κυριότερο είναι ότι έχουμε ακόμα μπροστά μας συμφωνημένα μέτρα τα οποία πρέπει να δούμε πως θα υλοποιηθούν και πως θα έχουμε διαφορετική λύση από αυτή που τώρα αξίζουμε.”

Ο κύριος Θεοχάρης είπε ότι αυτή την στιγμή η χώρα μας αυτή την στιγμή χρειάζεται όραμα, να βρει την θέση της και ένα πολιτικό σύστημα που θα δώσει στον κόσμο το όραμα και τον στόχο, για να χτίσει μια δύναμη πάλι για να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο στην Ευρώπη.

“Τα πρωτογενή πλεονάσματα πνίγουν τους Έλληνες πολίτες και όσους βρίσκονται στην ανεργία, η ακόμα χειρότερα δουλεύουν για χρήματα απλά για να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες.”

Στο ερώτημα αν η χώρα μας  έχει την πολιτική κουλτούρα για δημιουργία μιας πολυκομματικής κυβέρνησης που θα βγάλει την χώρα μας από την κρίση, είπε ότι το πολιτικό μας σύστημα από όπου και αν το πιάσεις τα πολιτικά κόμματα έχουν μια διάθεση διχασμού, καταγγελίας και επίρριψη ευθυνών  στους υπόλοιπους και καμία διάθεση να προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις για τα άμεσα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Δυστυχώς οι μεν λένε τους δε ψεύτες και αντίστοιχα οι άλλοι κλέφτες και όλο και περισσότερο αποξενώνονται από τον Ελληνικό λαό, για αυτό και η αποχή στις επόμενες εκλογές μπορεί να ξεπεράσει το 50%.

Πράγματι η απλή αναλογική μπορεί να φέρει τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, αλλά με αυτούς τους πολιτικούς σχηματισμούς τα πράγματα μάλλον θα γίνουν πολύ χειρότερα διότι με αυτούς τους πολιτικούς σχηματισμούς δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση, καθώς οι πολιτικοί τσακώνονται ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.