Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε δύσβατη αγροτική περιοχή μεταξύ Αγίου Νικήτα και Δρυμώνα. Δείτε την προσπάθεια κατάσβεσης…

Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε σήμερα μετά τις 10:3o  στην δύσβατη περιοχή μεταξύ Aγίου Νικήτα και Δρυμώνα. Ο δυνατός αέρας εμπόδισε το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία αντέδρασε άμεσα με 4 οχήματα και 9 πυροσβέστες, εδώ υπήρξε βοήθεια από τον Δήμο με μία υδροφόρα.

Επιτόπου έσπευσαν ο δήμαρχος Λευκάδας Kωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Χαλικιάς, καθώς και  ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Σέρβος, αλλά και  ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Σπύρος Πολίτης.

Τον όλο συντονισμό είχε ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Κοντογιάννης.

Η πυρκαγιά έχει ελεγχθεί, ωστόσο λόγω των δυνατών ανέμων, οι δυνάμεις πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή. Δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18225 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.