Το Λιμενικό Σταθμό Νυδριού επισκέφθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης ΚαββαδάςΑθήνα 3 Ιουλίου 2018

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου  ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό Νυδριού, όπου συναντήθηκε με τη διοικητή κ. Μπάφα Μαριλένα και με το προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λιμενικός Σταθμός και ο κ. Καββαδάς ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις  προοπτικές ανάπτυξής του.

Μεταξύ των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Σταθμός είναι η έλλειψη επιπλέον προσωπικού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες. Το γεγονός αυτό  επηρεάζει την σωστή λειτουργία, δεδομένου ότι στην αρμοδιότητα του Σταθμού βρίσκεται η επιτήρηση μεγάλης έκτασης χερσαίας ζώνης λιμένα, εκτός των λοιπών αρμοδιοτήτων του όπως απόπλου-ελλιμενισμό ημερόπλοιων, ferry boat, σκαφών κτλ

Σημαντικό πρόβλημα αποτελούν και οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Σταθμού Λιμένα Νυδριού, οι οποίες λόγω των προβλημάτων δυσχεραίνουν το έργο του προσωπικού και την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο βουλευτής άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα, σημειώνοντας ότι θα συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί για την επίλυσή τους και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη εν όψη της τουριστικής περιόδου.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25626 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.