Το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο.Το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου έθεσε στο Δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας η δημοτική σύμβουλος Ζωή Σκιαδά, λέγοντας ότι το νοσοκομείο έμεινε χωρίς χειρούργο τις πιο κρίσιμες ημέρες του καλοκαιριού.

Μάλιστα τόσο η ίδια όσο και άλλοι συμπολίτες μας ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο και ζητήθηκε να μετακινηθούν για ασήμαντα περιστατικά στην Πρέβεζα.

Η κυρία Σκιαδά εκτίμησε ότι θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση ώστε να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνταντίνος Δρακονταειδής, συμφώνησε στο γεγονός ότι υπήρξε πρόβλημα, χαρακτηρίζοντας το θέμα σοβαρό, καθώς δεν εφημέρευε συνεχώς ο χειρουργός σε 24ωρη βάση,

Ωστόσο το πρόβλημα προέκυψε τον Ιούλιο με τον θάνατο του χειρουργού και δεν πατάς κουμπιά να φέρνεις γιατρούς, λέγοντας ότι έχει πιέσει την διοίκηση του νοσοκομείου σε αυτή την κατεύθυνση,

Ωστόσο θα είναι χρήσιμο σε όσα λέμε, ανέφερε, να μην ξεχνάμε και το βασικό, να δούμε και την κατάσταση του Νοσοκομείου το 2015, σε σχέση με γιατρούς συγκριτικά με όσους έχει σήμερα.

“Εγώ συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να μην έχουμε χειρουργό, ανέφερε, αλλά προέκυψε έκτακτα, λέγοντας  ότι σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης του νοσοκομείου νέος χειρουργός αναμένεται στα μέσα του μήνα.”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.