Συνάντηση Δημάρχου με τις παρατάξεις του Επιμελητηρίου


Λευκάδα 9-2-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

 

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, σε συνέχεια της συνάντησης με τη νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, δέχθηκε χθες, 8-2-2018, τους επικεφαλής των δύο παρατάξεων της μειοψηφίας κκ. Μαριάννα Σταύρακα-Μήτσουρα και Δημήτριο Πετρόπουλο καθώς και αντιπροσωπία εκπροσώπων των παρατάξεων τους.

Η συνάντηση έγινε, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου, στα πλαίσια γνωριμίας με την νέα Διοίκηση αλλά και ενημέρωσής της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα ζητήματα της θετικής εξέλιξης με την χρηματοδότηση της ΜΟΠΑΚ για τα απορρίμματα, της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λευκάδα, της ύδρευσης καθώς και άλλα θέματα που έθεσαν τα μέλη του Επιμελητηρίου.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.