Συνάντηση Δημάρχου με την Γ΄ τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

Ο Δήμαρχος Λευκάδας υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στην καθιερωμένη πλέον επίσκεψη, τα παιδιά της Γ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας συνοδευόμενα από την δασκάλα τους κ. Σγουροπούλου Ελένη.

Τα παιδιά μετέφεραν στον Δήμαρχο, με τον δικό τους τρόπο, τα προβλήματα της πόλης και όλοι μαζί μίλησαν για τη σπουδαιότητα της ενεργής συμμετοχής των πολιτών στην αναφορά των προβλημάτων της καθημερινότητας. Ο Δήμαρχος, στο τέλος της επίσκεψης, μοίρασε σε καθέναν από τους μαθητές ένα συμβολικό δώρο .

Αμέσως μετά, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο, κ. Γρηγόριο Γκογκάκη. Ο κ. Γκογκάκης εξήγησε στους μαθητές τον ρόλο του και τον τρόπο διεξαγωγής μιας συνεδρίασης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

13/12/2017

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20578 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.