Σάγια: «Παντρευόμαστε σήμερα στη Λευκάδα»Η Σάγια παντρεύεται σήμερα στη Λευκάδα.

Σήμερα παντρεύεσαι στη Λευκάδα.

Ακριβώς, παντρευόμαστε στη Λευκάδα. Έχουν μείνει λίγα πράγματα, τα τελευταία.

Πότε ξεκίνησες να προετοιμάζεις το γάμο σου;

Ξεκίνησα τις προετοιμασίες από το Μάιο. Ήταν δύσκολο πολύ, γιατί έρχονται οι καλεσμένοι από το εξωτερικό, ήθελαν βοήθεια, πού θα βρουν εισιτήρια, πού θα μείνουν, θα έρθουν από τη Δανία ο πατέρας μου, οι δικοί μου, από τη Σουηδία, η μητέρα μου θα έρθει από την Ισλανδία, από την Αγγλία, από χωριά, από νησιά της Ελλάδας. Είναι ένας χαμός.

Πολυπολιτισμικός γάμος

Ναι, δεν υπάρχει αυτό! Αυτό το κόνσεπτ θα έχει και ο γάμος, ο οποίος θέλουμε να έχει το άρωμα της Ελλάδας, ελληνική κουζίνα, θα σπάσουμε πιάτα και θα διασκεδάσουμε εμείς τον κόσμο.

Θα τραγουδήσεις στον γάμο σου;

Ναι, θα τραγουδήσω στο γάμο μου, όπως και ο άντρας μου, ο οποίος θα παίξει και κιθάρα, θα παίξουμε νησιώτικα, θα βάλουμε κι έναν Ζορμπά, θα έχει ενδιαφέρον, θα είναι διεθνής γάμος, να ζήσουν όλοι τα πάντα, να διασκεδάσουμε, γιατί αυτό θέλουμε, να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Ονειρευόσουν μικρή το γάμο σου, ήθελες να παντρευτείς ή προέκυψε στη ζωή σου;

Ούτε καν, δεν το είχα στα σχέδιά μου, απλώς προέκυψε. Έλεγα ότι αν ποτέ παντρευτώ, θα το κάνω στο Λας Βέγκας, μέσα στην τρέλα, θα με παντρέψει κανένας τρελός παππάς νύχτα. Γίνανε όλα πολύ διαφορετικά. Ξαφνικά πριν από 4 χρόνια γνώρισα έναν απίστευτο άνθρωπο, που έγινε το αγαπημένο μου πρόσωπο. Ο καλύτερός μου φίλος, συνεργάτης και με μια υπέροχη οικογένεια από πίσω του. Οπότε, αφού μου έκανε και πρόταση γάμου…

Πώς σου έγινε η πρόταση;

Ξαφνικά, δεν ξέρω τι είχε σκεφτεί… Ήταν μια περίεργη περίοδος για μένα τότε και μου είπε: «Σε είδα λίγο πεσμένη και… θέλω να σε παντρευτώ». Μέσα στο σπίτι, ήρθε με δαχτυλίδι από το πουθενά, γιατί μέναμε μαζί, έπεσε στα γόνατα και μου είπε: «θα με παντρευτείς;». Δεν το πίστευα, αναρωτήθηκα αν λέει αλήθεια. Έτσι έγινε η πρόταση γάμου, μέσα στο σπίτι, φορώντας πιτζάμες. Με αιφνιδίασε.

Πηγή: Λοιπόν

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.