Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα την ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πρόταση για την ίδρυση Κέντρου Ιστορικής Έρευνας στην Καρυά.


 

   Λευκάδα 20-8-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, ύστερα από κάλεσμα του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Ευστάθιου Βλάχου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο πρώην Δημαρχείο Καρυάς με θέμα την ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πρόταση για την ίδρυση Κέντρου Ιστορικής Έρευνας στην Καρυά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Περδικάρης, Κωνσταντίνος Σέρβος, Φίλιππος Κούρτης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Μαρία Πετράκη, εκπρόσωπος του συλλόγου “Απόλλων Καρυάς” και αρκετοί πολίτες.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, οι απόψεις που ανταλλάχθηκαν ήταν εποικοδομητικές και αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση της πρότασης.

Εκ μέρους των παρευρισκομένων πολιτών εκφράστηκε η διάθεση για συμμετοχή και στήριξη αυτής της προσπάθειας.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 298 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.