Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ι.Ν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “ΑΓΕΡΜΟΣ”.


Το Σάββατο, 22/12/2018 , πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ι.Ν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “ΑΓΕΡΜΟΣ”.
Το τμήμα Βυζαντικής Μουσικής του συλλόγου έψαλλε ύμνους και κάλαντα του Δωδεκαημέρου υπό την καθοδήγηση του Πατέρ Βασίλειου.
Τα κάλαντα συνοδεύτηκαν υπό τους ήχους μουσικών οργάνων και πιο συγκεκριμένα από βιολί,ακορντεόν,κρουστά και κιθάρα.
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Νυδριού κ. Γαζής, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ελλομένου κ. Φίλιππας Γεώργιος, ο Εντεταλμένος σύμβουλος κ. Ευάγγελος Θερμός, ο Πάτερ Γεώργιος Δέλλας και αρκετοί πατέρες γειτονικών ενορίων κι όχι μόνο.
Φωτογραφίες/κείμενο; Γαζής Μάριος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25610 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.