Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στον Prisma 91,6Την Παρασκευή 20/7 ” στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 ήταν καλεσμένος ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος είναι δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών και διαχειριστής του site e-tetradio.gr. Συζητήσαμε μαζί του για την πορεία των ΜΜΕ στην εποχή μας αλλά και το ρόλο που διαδραματίζουν στην χώρα μας, την τύχη των τηλεοπτικών αδειών αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στα ραδιόφωνα.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος ανέφερε ότι για πρώτη φορά γίνεται μια προσπάθεια να γίνει μια αδειοδότηση των καναλιών και για πρώτη φορά οι καναλάρχες θα πληρώσουν για τη δημόσια συχνότητα. “Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο που θα είναι ή τα περιφερειακά κάνάλια ή τα θεματικά που θα είναι 3-5 κανάλια πανελλαδικά στοχευμένα”.

Για το ραδιοφωνικό τοπίο σημείωσε ότι είναι ένα εντελώς άναρχο τοπίο. “Προσπάθησε η κυβέρνηση και μάλλον το εγκαταλείπει να φτιάξει το ψηφιακό ραδιόφωνο. Να φτιάξει τη ραδιοφωνική “Digea”. Όμως στο διαγωνισμό που έκανε δεν πήγε κανένας. Άρα δεν προχωράει και πήγε πιο πίσω”.

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα:

About Ομάδα Σύνταξης 27392 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.