Ο Γιώργος Κυρίτσης στον Prisma 91,6


Την Τρίτη 4/9 στις 12 ” στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος τηλεφωνικά του Χρήστου Τσουτση στην εκπομπή ήταν ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι δημοσιογράφος και έχει καταγωγή από την Αθήνα, σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκλέχτηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2015. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Αυγή.

Συζητήσαμε μαζί του για την πολιτική επικαιρότητα ενόψει ΔΕΘ. Επιπρόσθετα ακούσαμε το σχόλιο του για τον ανασχηματισμό, και για τα μελλοντικά στοιχήματα και πλάνα της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το κυβερνών κόμμα θα ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα , τονίζοντας ότι η χώρα μπαίνει σε φάση εξόδου από την επιτροπεία. Τέλος τόνισε ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα, είναι το πιο νεανικό κυβερνητικό σχήμα της μεταπολίτευσης.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20583 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.