Νέα παράταση έως τέλος Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίαςΠαράταση στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων, που έληγε σήμερα, μέχρι τέλος Ιανουαρίου, δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική υπουργική απόφαση πρόκειται να υπογραφεί από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα.

Προϋπόθεση είναι η πληρωμή των τελών να γίνει στις Δ.Ο.Υ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21429 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Η ηγεσία του υπουργείου οικονομικών και η κυβέρνηση νομίζουν ότι προσφέρουν υπηρεσίες θετικές στην χώρα κσι τους πολίτες με την παράταση αυτή??.
  Δεν νομίχουν ότι προκαλούν με το που πλασσάρουν για πολιτική πρακτική την παράταση?.
  Γιατί χρειάζεται να δώσουν παράταση στην προεκλογική χρονιά όταν 3 χρονια έχουν παίξει τον άκαμπτο ορθολογιστή εισπρακτικάε 180% ετήσια ποστιμα ( 15% τον μήνα) αν δεν πληρωθεί ρυθμιση.
  Δεν νομίζουν ότι είναι προκλητικοί και πολιτικά και κοινωνικά πλέον όταν κρατάνε και ασκούν ώς κυβερνητική πρακτική το πόσο και πότε αιφνιδιαστικά θα πληρώσουν ενφια οι πολίτες ή σε ποιές ημερομημίες θα παραταθεί η πληρωμή όπως εδώ τα τέλη των ιχ, θέλοντας να δείξουν ότι εξουσιαστές είναι και σαν τέτοιοι λειτουργούν.???
  Ο υπουργός οικονομικών δεν νομίζει ότι έχει πλέον καταργήσει κάθε κοινωνική δεοντολογία έδρασης του οικονομολογικού στοιχείου , στο όνομα του πολιτικού καιροσκοπισμού ??
  Δηλαδή τι ρόλο βαράει και τι σκοπό εξυπηρετεί το υπουργείο οικονομικών όταν θεωρεί ότι η φορολογική τακτότητα των πολιτών είναι συνθήκη που για αυτή αποφασίζει την τελευταία στιγμή το υπουργείο αν τελείται ή όχι , αλλάζοντας τις εντολές πρός τους πολίτες κατά το γούστο του??. Δηλαδή ότι ώρα θέλει, για όσο θέλει, και για όταν θέλει αποφασίζει και κόβει τα όσα πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες.
  Δηλαδή κάνουν χάρη σε όσους δεν είχαν η δεν ήθελαν να αγοράσουν τα τέλη κυκλοφορίας φέτος τακτικά, γιατί ειναι προεκλογική χρονιά , την ίδια στιγμή που και τους ίδιους ( αυτούς που δεν είχαν ή δεν ήθελαν) αλλά και όσους λειτούργησαν τακτικά και τα προηγούμενα μη προεκλογικά χρόνια, τους είχαν και τους έχουν υπό την απειλή κυρώσεων και εξανδραποδισμού μέσω κατασχέσεων προστίμων, πλειστηριασμών που μόνιμα διατυμπανίζουν ώς κρατικές εισδήσεις για να φοβίζουν τους
  Εκεί που λέει ότι έτρεχε για σπουδές ο πολύφερνος υπουργός οικονομικών και οι συν αυτώ , δεν ειχαν δεί ποτέ χιονια και χειμώνα και προβάλουν ?.
  Δεν εξηγουν στους πολιτες αλήθεια τι έγινε η μέχρι τώρα πρεμούρα τους τήρησης του φορολογικού εισπρακτικού έτους για την τήρηση του προυπολογισμού του σπουδαιότερου νόμου του κράτους κατά τους ιδιους?? Και γιατί το 12μηνο φορολογικό έτος γίνετσι 13μηνο με την παράταση 1 μηνός για τις εισπράξεις ?? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση το εισοδηματικό φορολογικό έτος του 2018 να είναι 01/012018-31/01/2019 ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.