Με μεγάλη συμμετοχή το επιμορφωτικό πρόγραμμα  «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, την Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής»


Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το  Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας  το επιμορφωτικό πρόγραμμα  «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, την Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιμορφωτική δράση του Πανεπιστημίου Αιγαίου που στη Λευκάδα υλοποιείται σε συνεργασία με τη Κοινωφελή  Επιχείρηση  ΔΕΠΟΚΑΛ.

Κατά την έναρξη η συντονίστρια του Τμήματος Λευκάδας  κα Κατωπόδη Ευσταθία Κοινωνιολόγος, στέλεχος της ΔΕΠΟΚΑΛ, καλωσόρισε τους επιμορφούμενους και την εισηγήτρια ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Αναπληρωτής Δημάρχου,  Αντιδήμαρχος και Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΠΟΚΑΛ κύριος Μάρκος Νικητάκης. Ο κύριος Νικητάκης  ευχαρίστησε τον επιστημονικά υπεύθυνο   του προγράμματος κ. Ευστράτιο  Παπάνη ενώ αναφέρθηκε στη βούληση της Δημοτικής Επιχείρησης για επέκταση της  συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε όφελος της τοπικής κοινωνίας

Η πρώτη διάλεξη, από μια σειρά εννέα μηνιαίων συναντήσεων,  είχε θέμα «Η Ενδυνάμωση της Αυτοεκτίμησης μέσα από την Προπονητική Ζωής» με εισηγήτρια την κα Πλάκα Βαλεντίνα Υπ. Διδάκτωρ Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης  του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται  μία φορά το μήνα ημέρα Σάββατο και ώρες 16:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

Η επόμενη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για τις 24 Νοεμβρίου 2018 με θέμα «Διαζύγιο – Συνεπιμέλεια» με εισηγήτρια τη δικηγόρο Χρυσοβαλάντη Χρήστου.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 301 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.