Μεταφέρεται για τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Αμφιλοχία: Τα κέρδη θα διατεθούν στους πληγέντες από τις πυρκαγίες στην Αττική


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ : «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ»

Μετά την κήρυξη τριήμερου πένθους για τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική, η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα μεταφέρεται για την Δευτέρα 30 Ιουλίου. Ο σκοπός παραμένει ίδιος και έχουμε ακόμα περισσότερο χρόνο να συσπειρωθούμε για αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, το Λιμάνι της Αμφιλοχίας θα μετατραπεί σε μια απέραντη γιορτή και θα πλημμυρίσει από μελωδίες και τραγούδια του μοναδικού Γιώργου Νταλάρα, που θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την πόλη μας. Τα γεγονότα τρέχουν και δυστυχώς δεν μπορούμε να τα προσπερνάμε. Η μουσική ωστόσο ενώνει και αυτή τη φορά θα  προσπαθήσουμε να γίνει το «φάρμακο»  για εκατοντάδες συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται  από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής.

Η «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΔΙΟΔΟΣ» ανακοινώνει πως όλα τα κέρδη από τη συναυλία της Τετάρτης θα διατεθούν στους πληγέντες. Ας μετατρέψουμε αυτή τη συναυλία σε γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, όλοι μαζί ας δηλώσουμε βροντερό “παρών” για εκείνους που μας έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε.

About Ομάδα Σύνταξης 27539 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.