Μήνυμα προέδρου Τηλυκράτη Βασίλη Κατωπόδη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Ο Τηλυκράτης πρωταθλητής 2017-2018.

Ο δεύτερος στόχος μας επετεύχθη μετά την επιτυχία του πρώτου στόχου που ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου,η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου ειναι γεγονός και βαδίζουμε για την επίτευξη του τρίτου στόχου την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική.Πολλά συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την μέχρι τώρα θαυμάσια πορεία του με επισφράγισμα την μεγαλύτερη επιτυχία στην μακρόχρονη ιστορία του Τηλυκράτη και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και υποστιστηρικτές του Τηλυκράτη που πίστεψαν και συμπαραστάθηκαν στο σωματείο ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα και φτάνοντας στην απόλυτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για το Δ.Σ.Τηλυκράτη Λευκάδας
ο πρόεδρος
Βασίλης Κατωπόδης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.