Κώστας Δρακονταειδής: Προχωράμε σε αναγκαστική απαλλοτρίωση στο “πέταλο” του δρόμου της Απόλπαινας


Απαντώντας στο θέμα των απαλλοτριώσεων ο δήμαρχος Λευκάδας αναφέρθηκε στις κινήσεις της δημοτικής αρχής, καθώς όπως είπε όταν διερεύνησαν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και αν υπάρχει στο «πέταλο» ιδιοκτήτης, καθώς   τον βρήκαν ήρθαν σε επαφή μαζί του και συμφώνησαν να προχωρήσουν σε αναγκαστική απαλλοτρίωση, καθώς ο νόμος έχει αλλάξει, έχουν μειωθεί οι χρόνοι.

Στο επόμενο η μεθεπόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της απαλλοτρίωσης, ενώ πέτυχαν να δώσει εγγράφως  ο ιδιοκτήτης  την συναίνεση του για άμεση παρέμβαση.

Όσον αφορά το ΙΓΜΕ, ανέφερε ότι  δεν θα αργήσει να απαντήσει με την έκθεση του, καθώς έχουν εικόνα γεωλογική της περιοχής και η γραπτή τους εισήγηση θα δοθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και για το ζήτημα  της επικινδυνότητας αλλά και για τις ενδεχόμενες λύσεις βασιζόμενοι σε προτάσεις του.

 

Στα τεχνικά ζητήματα απάντησε ο κύριος Αρέθας:

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.