Κώστας Δρακονταειδής για ΤΕΙ: “Εκτιμώ ότι ο αγώνας που δίνουμε θα έχει θετικό αποτέλεσμα”

Ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής , απάντησε σε ερώτηση της Μαριάννας Καρφάκη σχετικά με τις εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και το ΤΕΙ Λευκάδας.

Αναφερόμενος στην απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου ανέφερε ότι υπογραμμίζει ότι ζητάει πανεπιστημιακά τμήματα στα τέσσερα  νησιά, ενώ απαντώντας στο ερώτημα ποια είναι η δική του εκτίμηση , είπε ότι ο ίδιος εκτιμά πως δεν δίνεις αγώνα  εάν νομίζεις ότι θα χάσεις.

“Αν νομίζεις ότι  δεν θα τον κερδίσεις δεν τον δίνεις. Επειδή εγώ θεωρώ ότι τον αγώνα μπορούμε να τον κερδίσουμε για αυτό και τον δίνω και τον δίνουμε όλοι μαζί”, συμπληρώνοντας  ότι προσβλέπει θετικό αποτέλεσμα μέσα από αυτόν τον αγώνα.  “Αν κάνω λάθος θα το δείξει η ζωή.”

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.