Κρουαζιέρες πολλών ντεσιμπέλ…Μία χαρακτηριστική στιγμή της καθημερινότητάς μας. Πρόκειται για τα πλοία τα οποία οδηγούν τους τουρίστες σε υπαίθρια πάρτι στην παραλία . Τα συγκεκριμένα καράβια παίζουν στη διαπασών μουσική η οποία ακούγεται ιδιαίτερα αισθητά σε όλο το Περιγιάλι, μαζί με τα γιουχαϊσματα των τουριστών.

Μικρό το κακό θα μου πεις, ο τουρισμός τα έχει αυτά. Φυσικά με τον ίδιο παλμό και με την ίδια ένταση τα συγκεκριμένα καραβάκια θα γυρίσουν σε μερικές ώρες και για περίπου 10 λεπτά, θα “αναστατώσουν” μία χαλαρή στιγμή στο μπαλκόνι, ‘η σε πολλές περιπτώσεις τον βραδυνό μας ύπνο.

Και επειδή μέσα από αυτό το κείμενο μπορεί να μην πιστεύετε αυτά τα οποία σας γράφω, δανείζομαι το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιδήμαρχος κ Φίλιππας, ο οποίος τυγχάνει να είναι γείτονάς μου.

 

Παναγιώτης Κουνιάκης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25694 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.