Κοινό δελτίο τύπου-καταγγελία Εργατικού Κέντρου και Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Χαιρετίζουμε την μαχητική απάντηση των εργαζομένων των Ιωαννίνων στους τραμπούκους – φασίστες, που στρατολόγησε η εργοδοσία των «Market In», για να χτυπήσουν και να τρομοκρατήσουν τον Γιαννιώτικο λαό και τους εργαζόμενους που διεκδικούν δεδουλευμένα πάνω από 18 μήνες, καθώς και την δουλειά τους. Δεν τους πέρασε όμως!

Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας η οποία στην ουσία κάνει πλάτες στην εργοδοσία και στα τσιράκια της, που από τη μία «σέρνει» στο κρατητήριο τους εργαζόμενους της εταιρίας και από την άλλη αφήνει τα φασιστοειδή να κυκλοφορούν και να τραμπουκίζουν ελεύθερα.

Η πολιτική της «δίκαιης ανάπτυξης» αυτή είναι και αυτός είναι και ο τρόπος που θα επιβληθεί. Οπλίζοντας με τη βοήθεια των φασιστοειδών το χέρι των εργοδοτών, ενάντια στα πραγματικά δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, όπως το δικαίωμα στην απεργία που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει βάλει στο στόχαστρο ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του κεφαλαίου.

Τους λέμε ξεκάθαρα, θα μας βρίσκουν μπροστά τους! Τα αιτήματα και ο αγώνας των εργαζομένων των «Market In» είναι και δικά μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ «MARKET IN» ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10 π.μ.

14-12-2017

About Ομάδα Σύνταξης 28484 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.