Ευχαριστήριο συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους παρακάτω χορηγούς, οι οποίοι συνέβαλαν ώστε να διεξαχθούν με επιτυχία οι πρόσφατες εκδηλώσεις:

Στο super market “Σκλαβενίτης” για την ευγενική προσφορά ατομικών χυμών σε όλα τα παιδιά κατά τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης.

Στα κρεοπωλεία “υιοί Ζώη Δουβίτσα” και “Ντελημάρης” (Σπύρος Κατωπόδης) για τη γενναιόδωρη προσφορά τους σε σουβλάκια για τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης στο σχολείο μας.

Σε όλα τα εμπορικά καταστήματα που με τις ευγενικές τους προσφορές βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η λαχειοφόρος αγορά.

Στους γονείς που προσέφεραν με κέφι τα σπιτικά εδέσματά τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Στον Κον Μάριο Λάζαρη που ανέλαβε τις εκτυπώσεις στις αφίσες των εκδηλώσεων μας.

Στους κυρίους Γιώργο Αυγερινό και Σάββα Γλένη για την πολύτιμη βοήθειά τους στη μουσική επιμέλεια και ηχητική κάλυψη του παιδικού αποκριάτικου χορού.

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.