Επίσκεψη της κ. Eleni Sikelianos στο Δημαρχείο Λευκάδας


Στα πλαίσια της παραμονής της στη Λευκάδα, ως προσκεκλημένη και φιλοξενούμενη του Δήμου για τα εγκαίνια του Μουσείου, η δισέγγονη του Ποιητή κ. Eleni Sikelianos επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Περδικάρης και ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σπύρος Αρβανίτης.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την κ. Sikelianos για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση, τονίζοντας ότι η παρουσία της στην εκδήλωση και η παραμονή της στη Λευκάδα, ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη γενέτειρα του Ποιητή και όχι μόνο. Επίσης την ενημέρωσε σχετικά με τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις προοπτικές που υπάρχουν για την πορεία του Μουσείου, τονίζοντας τη βούληση και τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να δρομολογήσει, σε συνεργασία με φορείς και ειδικούς,  όλες εκείνες τις διαδικασίες για την απρόσκοπτη λειτουργία και εξέλιξή του.                   Τέλος απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση φιλοξενίας εκ μέρους του Δήμου Λευκάδας.

Η κ. Sikelianos αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, συνεχάρη το Δήμο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Αναφερόμενη στη σπουδαιότητα του έργου και αποδεχόμενη σχετική πρόταση του κ. Δημάρχου, προσφέρθηκε να συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια που πρέπει να γίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό, κυρίως στις ΗΠΑ για την προώθηση του Μουσείου, υποσχόμενη ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Από το Δήμο Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24781 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.