Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας Αντιπεριφερειάρχη με νέο Λιμενάρχη


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 08/08/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε στο γραφείο του εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Λιμενάρχη Λευκάδας Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Ζώμπο Ιωάννη, συνοδευόμενο από τον απερχόμενο Λιμενάρχη Πλωτάρχη Λ.Σ. Βρύζα Αθανάσιο.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον νέο Λιμενάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων του ενώ ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο για την άψογη συνεργασία και του ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της θητείας του.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το Λιμενικό Σώμα Λευκάδας και την συνεργασία του με την Π.Ε. Λευκάδας με σκοπό την εξυπηρέτηση του πολίτη.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19373 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.