Διευκρινήσεις για την Βαρκαρόλα.Επειδή δεχθήκαμε κάποια παράπονα και διαπιστώσαμε ότι ορισμένα sites δεν δημοσίευσαν την αφίσα της Βαρκαρόλας και προς αποφυγή παρανοήσεων-παρεξηγήσεων, θέλουμε να σας διευκρινίσουμε τα εξής:
Στην αφίσα της Βαρκαρόλας που σας στείλαμε σήμερα για δημοσίευση, αναφέρονται ως χορηγοί επικοινωνίας ο Ρ/Σ Prisma 91,6 και το site lefkadatoday.gr.
Η συγκεκριμένη χορηγία αφορά στη δημιουργία και αναμετάδοση δωρεάν ραδιοφωνικού σποτ από τον Ρ/Σ Prisma 91,6.
Το λογότυπο του site lefkadatoday.gr μπήκε εκ παραδρομής επειδή βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μας να αποκλείσουμε ή να αδικήσουμε κάποιο από τα υπόλοιπα τοπικά Μ.Μ.Ε. που πάντοτε δημοσιοποιούν τις προσκλήσεις και καλύπτουν τις εκδηλώσεις μας.
Όλα τα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης θα αναγραφούν ως χορηγοί επικοινωνίας σε ιδιαίτερο ταμπλό, μαζί με τους υπόλοιπους χορηγούς, που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης της Λευκάδας.
Αν πραγματικά θεωρείτε ότι δημιουργείται μείζον θέμα με την αναγραφή των συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. στην αφίσα και προκειμένου να την δημοσιεύσετε, είμαστε διατεθειμένοι να σας την στείλουμε ξανά χωρίς την αναφορά σε αυτά.
Ευχαριστούμε για την κατατανόησή σας και την τυχόν αναστάτωση που επιφέραμε.
Με εκτίμηση
Από το Δ.Σ.
ΥΓ.
Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης ENERGY MEDIA GROUP στην κατοχή του οποίου ανήκει ο Ραδιοφωνικός σταθμός Prisma 91,6, αλλά και το Lefkadatoday ανταποκρίθηκε όπως κάνει πάντα με χαρά στην παραγωγή ραδιοφωνικού σποτ που μεταδίδεται κάθε ώρα από τον Prisma 91,6 και ζητήσαμε επίσης να μπει ως χορηγός επικοινωνίας το Lefkadatoday το τοπικό μας site. Ποτέ δεν ζητήσαμε να μπούμε αποκλειστικοί χορηγοί επικοινωνίας στην Βαρκαρόλα και γενικότερα δεν λειτουργούμε με αυτή την ανταγωνιστική λογική και το έχουμε αποδείξει.
Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των πολιτιστικών σωματείων που χρειάζονται την προβολή μας.

About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.