Δήλωση χειρουργού Θανάση Καραγιάννη για την αργία που του έχει επιβληθεί στο νοσοκομείο Λευκάδας.


Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής και στο γκρουπ στήριξης  που έχει δημιουργηθεί στο Facebook, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο από την αργία που του έχει επιβληθεί, τοποθετείται ο χειρουργός Θανάσης Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Δεύτερη χρονιά ονομαστικής εορτής που είμαι σε δυνητική αργία. Πότε άραγε θα συνεδριάσει το πειθαρχικό συμβούλιο να τελειώσει αυτή η ομηρία?

Και για όσους μέχρι σήμερα δεν έχουν καταλάβει η δυνητική αργία στην οποία βρίσκομαι περίπου 1.5 χρόνο , δεν είναι αποτέλεσμα τιμωρίας από απόφαση συμβουλίου επί της ουσίας αλλά απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας κατόπιν γνωμοδοτήσεων των συμβουλίων που διορίστηκαν από τους ίδιους τους υπουργούς. Μέχρι να γίνει το πειθαρχικό συμβούλιο.

Ευχαριστώ όλους θερμά για την αγάπη και την συμπαράσταση σας όλο αυτό τον καιρό .Εσείς με έχετε κρατήσει ζωντανό.

Θανάσης Καραγιάννης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25721 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.