Δήλωση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ


«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λευκάδας Γιώργο Μπουρδάρα και τον συνυποψήφιό του Βαγγέλη Κατωπόδη για τον αγώνα που έδωσε, καθώς και σε όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ για την εκλογή τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους προέδρους και τα μέλη των ΔΣ των ΔΗΜ.Τ.Ο που ακούραστα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την προετοιμασία των εσωκομματικών εκλογών και συνέβαλαν καταλυτικά στην ανάδειξη από τη βάση του νέου προεδρείου της ΝΟΔΕ Λευκάδας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στη χθεσινή διαδικασία, δείχνοντας την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα.

Από τις εσωκομματικές εκλογές τις 13 Μαΐου δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο μόνος νικητής είναι η Νέα Δημοκρατία. Από σήμερα προχωράμε όλοι μαζί ανανεωμένοι και ενωμένοι, μαζί με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη σε έναν αγώνα που δεν περισσεύει κανείς, για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που αξίζει σε όλους τους Έλληνες».

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.