Βασίλης Αραβανής: “Ο δήμαρχος Λευκάδας ποτέ δεν έδειξε σεμνότητα, αλλά μια ανεξήγητη υπεροψία στο δημοτικό συμβούλιο”


Στην τοποθέτησή του ο Βασίλης Αραβανής, είπε μεταξύ άλλων ότι διαβάζοντας την εισήγηση του δημάρχου για τον απολογισμό κάποιος πολίτης, θα αναρωτηθεί για το πού ζει και πόσο τέλεια είναι η δημοτική αρχή, καθώς αν το διαβάσει κάποιος που δεν έχει έρθει ποτέ στη Λευκάδα, θα μας πει μπράβο που έχουμε μία τόσο καλή δημοτική αρχή.

Μάλιστα ο κύριος Αραβανής είπε ότι  “ερεθίστηκε” από μία λέξη του δημάρχου και δεν μπόρεσε να την καταπιεί, την λέξη σεμνότητα ως προς το δημοτικό συμβούλιο, καθώς ποτέ δεν την έδειξε,  το αντίθετο μάλιστα  “δείξατε μία ανεξήγητη υπεροψία αντιμετωπίζοντας τη μειοψηφία, με πολλές επιθέσεις και απαξίωση των προτάσεων της μειοψηφίας.”

Η δική μας παράταξη δεν πρόκειται να μπει στην λογική του δικαστικού και εμπρηστικού λόγου, όταν πρόκειται για τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς αυτός ο λόγος οδηγεί σε οπισθοδρόμηση. Τα προβλήματα δεν λύνονται με αυτό το λόγο, ανέφερε.

Ο κύριος Αραβανής είπε ότι επειδή από το Σεπτέμβρη ξεκινάει ο προεκλογικός λόγος, όλα όσα θα πει η δημοτική αρχή δεν θα έχουν ιδιαίτερη αξία, αν προγραμματίζετε να τάξετε  οτιδήποτε στα χωριά ή οπουδήποτε αλλού.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, είπε ότι έχει την εντύπωση και την αίσθηση ότι συμπροεδρεύει με τον κύριο Δήμαρχο, καθώς και ότι τα θέματα που έρχονται είναι  της τελευταίας στιγμής, λέγοντας ότι στεναχωριέται πάρα πολύ για αυτό.

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.