Αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου Λευκάδας


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 16η τακτική συνεδρίαση της 12ης Ιουνίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

  • Την διεξαγωγή ειδικής δημόσιας συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής (παρ.3 άρθρ. 217 Ν.3463/06), την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ», προϋπολογισμού 22.000,00 €.

 

  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΡΥΑΣ, ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ», προϋπολογισμού 57.000,00 €.

 

  • Την έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ  Δ.Ε.ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ», προϋπολογισμού 15.000,00 €.

 

  • Την ένταξη του Δήμου Λευκάδας στις επιχειρήσεις/φορείς που συμμετέχουν στην υλοποίηση Προγραμμάτων Μαθητείας για τους μαθητευόμενους και σπουδαστές των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Ι.Ε.Κ.) κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

 

  • Τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής  επιλογής για την καταγραφή, έλεγχο και αξιολόγηση των αιτήσεων  για την κάλυψη κενών θέσεων  εγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λευκάδας, περιόδου 2018-2019.
  • Την έγκριση της αρ.66/2018 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου, που αφορά στην 2η αναμόρφωση – τροποποίηση του προϋπολογισμού του οικ. έτους 2018.

 

  • Την έγκριση της αρ.127/2018 απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σχετικά με την 3η αναμόρφωση – τροποποίηση του προϋπολογισμού του οικ. έτους 2018.

 

  • Την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης της πράξης «Τρισδιάστατος τουριστικός οδηγός προβολής και ανάπτυξης της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Λευκάδας» προυπολοφισμού 297.600,00€ του ΕΠ «Ιόνια Νησιά» 2014-2020.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.