Αποκαταστάθηκε ο δρόμος στη θέση “ΑΗΔΟΝΑΚΗ” ΛευκάδαςΟλοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 τμήμα του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΑΘΑΝΙΟΥ, ΔΡΑΓΑΝΟΥ ΚΑΙ “ΑΗΔΟΝΑΚΙ” ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 590.000€.

Συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Πλατυστόμων ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του αγροτικού δρόμου που ξεκινά από τον επαρχιακό Περιγιαλίου – Πλατυστόμων και καταλήγει στη δεξαμενή του Δήμου μας στη θέση “Αηδονάκι”.

Στον δρόμο αυτό, που έχει μήκος 800 μέτρα και μέσο πλάτος 4 μέτρα, υλοποιήθηκε επίστρωση του δρόμου με τσιμέντο και πραγματοποιήθηκε διευθέτηση όμβριων υδάτων με τσιμεντοσωλήνα.

Σκοπός του έργου είναι η αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου μεταφοράς νερού από το “Αηδονάκι” για την βελτίωση της υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.