Απάντηση Βασίλη Οικονόμου σε Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο


 

Αθήνα, 9/5/2018

 

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων πιστεύει ότι η πολιτική αρχίζει και τελειώνει γύρω από το πρόσωπό του. Ο κος Γαλιατσάτος, για δικούς του λόγους, νιώθει την ανάγκη να «μαλώνει» όποιον αμφισβητεί το «μικρό του βασίλειο». Αλαζονικά υποτιμά την προσπάθεια της ΝΔ για συν-διαμόρφωση της κυβερνητικής της πρότασης, με την κοινωνία και τους εκπροσώπους των τεσσάρων νομών των Ιονίων Νήσων.

Προφανώς, δεν μπορεί να καταλάβει ότι εμείς φτιάχνουμε το αναπτυξιακό μας σχέδιο για τα Ιόνια Νησιά του αύριο, όταν αυτός μένει πιστός στην κομματική γραμμή του χθες την οποία υπηρετούσε μέσα από το εκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, το 2014, για «3 κάλπες, μία ψήφος, μία νίκη».

Αφού, λοιπόν, πρωταγωνίστησε στην κομματικοποίηση της αυτοδιοίκησης το 2014, σήμερα ξαφνικά ανακάλυψε την ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση!! Γιατί άραγε; Μήπως επειδή βλέπει ότι στέρεψε το κομματικό ακροατήριο ή μήπως γιατί νιώθει απομονωμένος και ψάχνει σανίδες σωτηρίας σε αφελείς προθύμους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΝΔ, με τα τέσσερα (4) αναπτυξιακά συνέδρια που διοργανώνει, διαμορφώνει την πλατφόρμα συνάντησης ευρύτερων κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που θα συμφωνήσουν σε ένα προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό και αναπτυξιακό σχέδιο ανασυγκρότησης των νησιών.

Σε ένα σχέδιο που θα εξασφαλίζει λύσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων θα ολοκληρώσει τις υποδομές ώστε τα Επτάνησα να γίνουν πρωτοπόρα στον ποιοτικό τουρισμό και στην ανάδειξη των ιδιαίτερων πολιτισμικών και ιστορικών χαρακτηριστικών τους  σ’ όλη την Ευρώπη. Η ΝΔ οραματίζεται τα Ιόνια Νησιά ως τη Δυτική Πύλη της Ελλάδας.

Πραγματικά, εμείς καταθέτουμε μια εντελώς νέα πρόταση για την ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων που ο κομματικός περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κατανοήσει και φυσικά να υπηρετήσει…

Εμείς συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας στη Λευκάδα στις 11/5 και στην Κέρκυρα στις 20/5 στα Αναπτυξιακά Συνέδρια των «Ιονίων Ημερών Ανάπτυξης», όπου η παρουσία του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα επισφραγίσει αυτά ως προπομπούς της πολιτικής και αυτοδιοικητικής αλλαγής στα Ιόνια Νησιά και συνολικά στη χώρα…

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ.                                                                                             Τομεάρχης Υγείας & Ιονίων Νήσων

About Ομάδα Σύνταξης 27555 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.