Ανακοίνωση της ΕΠΣ Π-Λ. για τις αντιαθλητικές ενέργειες που έλαβαν χώρα στο ποδοσφαιρικό αγώνα


Με αφορμή τις αντιαθλητικές ενέργειες που έλαβαν χώρα στο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ – ΠΑΣ ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ» στις 3/12/2017 εις βάρος του παρατηρητή Διαιτησίας και Αρχιδιαιτητή  της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος  κύριο Φίτσα Ηλία έχουμε να τονίσουμε προς πασά κατεύθυνση ότι η Διοίκηση της Ενωσής μας καταδικάζει απερίφραστα  τις ενέργειες αυτές και όπως έχει αποδείξει κατά τη θητεία της  υπάρχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας. ΤΟΣΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΗΛΙΑΣ ΦΙΤΣΑΣ  ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ απολαμβάνουν της πλήρης εμπιστοσύνης μας και έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Η Ένωσή μας θα συνεχίζει να περιβάλλει τα μέλη της με εμπιστοσύνη και στήριξη σε όλα τα επίπεδα  και θα προάγει και θα καλλιεργεί το άθλημα του ποδοσφαίρου όπως άλλωστε επιβάλλουν και οι καταστατικές της διατάξεις.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.