Ένα βήμα πριν την υποψηφιότητα ο Θοδωρής Σολδάτος; Αποκλειστικές πληροφορίες….


Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας των κυρίων Σολδάτου, Σκιαδαρέση και Αραβανή μετέδωσαν στο απογευματινό μαγκαζίνο οι δημοσιογράφοι Σπύρος Φρεμεντίτης και Παναγιώτης Κουνιάκης,

Στην συνάντηση που  πραγματοποιήθηκε στην Πειραιώς  υπήρξαν διαδοχικές συναντήσεις με την αρμόδια επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όταν ολοκληρώθηκαν πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Βουλευτή Θανάση Καββαδά, ενώ την δική του άποψη έδωσε και ο πρώην βουλευτής ο κύριος Βεργίνης.

Σύμφωνα ασφαλείς πληροφορίες, όπως ανέφερε ο Σπύρος Φρεμεντίτης διαφαίνεται ότι την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα λάβει ο Θοδωρής Σολδάτος.

Επισήμως ωστόσο η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση η οποία θα γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα με επίσημο τρόπο.

Κλειδί όλης της χθεσινής συνάντησης ήταν τι θα κάνουν οι υποψήφιοι σε περίπτωση που δεν πάρουν την στήριξη, διότι ενδιαφέρθηκαν πολλοί στην Πειραιώς να μάθουν τι θα πράξουν αν τυχόν δεν λάβουν το χρίσμα.

Ο Βασίλης Αραβανής υποστήριξε ότι θα είναι ενωτικός σε οποιαδήποτε απόφαση λάβει το κόμμα και θα στηρίξει το πρόσωπο που θα επιλέξει το κόμμα.

Ο κύριος Σκιαδαρέσης επέμεινε να απαντήσει με έναν γρίφο σε αυτό το ερώτημα ρωτώντας να μάθει τι θα έπραττε αντίστοιχα ο κύριος Σολδάτος αν έπαιρνε ο ίδιος το χρίσμα και αν θα έμπαινε στο ψηφοδέλτιο του, καθώς δεν γνωρίζουμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος.

Αξιόπιστες πηγές και υψηλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν ότι δεν θα ήταν άσχημο εκτός από το ψηφοδέλτιο της Νέας δημοκρατίας να υπήρχε έστω και ένα αντάρτικο με τον οποίον θα μπορούσαν να συνεργαστούν στο δεύτερο γύρω, ωστόσο σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να υπάρξουν εκατέρωθεν δηλώσεις που μπορεί να ενοχλήσουν σε μια προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων.

Στην περίπτωση της Λευκάδας ανέφερε ο Σπύρος Φρεμεντίτης ότι υπάρχει μια συζήτηση σε επίπεδο πρώην βουλευτών-στελεχών του κόμματος που δεσμεύονται ότι θα σεβαστούν  την όποια απόφαση πάρει το κόμμα και θα στρατευτούν στην υποψηφιότητα, ωστόσο μένει να αποδειχτεί αν αυτό θα εφαρμοστεί.

About Ομάδα Σύνταξης 27875 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Μούσα επικοινωνισμού η Νέα Δημοκρατία.
  Γρίφοι, απαντήσεις με ρωτήματα για να πλουτισθεί ο εσωκομματικός διάλογος και να διογκωθεί η ίντριγκα και το σασπένς,
  σκόπιμοι αντάρτες ως δείγμα έμφασης στον πολυκερματισμό και του κομματικού και του πολιτικού χώρου ( θηριώδης πλουραλισμός!!!)
  Παιδιά… όχι άλλο κάρβουνο!!!
  .
  Όχι άλλο κάρβουνο

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.