Χρήστος Κατσώτης στον Prisma 91,6: Η έξοδος στις αγορές δεν πρόκειται να αλλάξει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων

Χρήστος Κατσώτης στον Prisma 91,6:  Η έξοδος στις αγορές δεν πρόκειται να αλλάξει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο με καταγωγή από Πρέβεζα βουλευτής ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.
Σχολιάζοντας την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, ανέφερε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα μειωθούν οι φόροι που ληστεύουν το λαό, ούτε οι μισθοί των εργαζομένων, ούτε θα αποδοθούν πίσω οι συντάξεις που έχουν περικοπεί τα τελευταία χρόνια.

Δεκαέξι δις ευρώ αφαίρεσε ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο από τους συνταξιούχους, υπογράμμισε. Το βιοτικό επίπεδο του λαού μας δεν θα επανέλθει, αλλά από τις αγορές θα επωφεληθεί το μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο θα πάρει ξανά ζεστό χρήμα το οποίο θα προστεθεί επάνω στο χρέος το οποίο στο τέλος θα μεταφερθεί στις πλάτες του λαού.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, καθώς όταν μιλάνε για αγορές δεν έχει να κάνει με την ζωή του ίδιου του λαού μας η οποία θα χειροτερεύει, καθώς θα υλοποιούνται όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι τώρα για να υλοποιήσουν το φιλικό περιβάλλον προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, καθώς θέλουν φθηνή εργατική δύναμη, κίνητρα, φοροαπαλλαγές και όλα αυτά να φορτώνονται στις πλάτες του ελληνικού λαού.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
Περί Ομάδα Σύνταξης 17298 Άρθρα
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*