Νέες κλήσεις στον Εισαγγελέα για την υπόθεση ναρκωτικών στην Λευκάδα.

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση ναρκωτικών και την «επεισοδιακή»  σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή και της συνεργού του.

Η συνεργός του ποδοσφαιριστή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και σύμφωνα με πληροφορίες μας πήρε επάνω όλη την ευθύνη προσπαθώντας να ρίξει ελαφρυντικά στον ποδοσφαιριστή ο οποίος και έχει οδηγηθεί στις φυλακές του Αγίου Στέφανου.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες του Lefkadatoday αναφέρουν ότι αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες μέρες και άλλοι φερόμενοι ως ύποπτοι για την υπόθεση.

Αυτό ίσως έχει να κάνει και με το περιεχόμενο της κατάθεσης τους, καθώς όπως είχε δηλώσει και στον Prisma 91,6 ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας πρόκειται για ένα κουβάρι που θα αρχίσει να ξετυλίγεται, βάση των αποκαλύψεων που θα γίνουν για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικεία του Κ.Σ. βρέθηκε το ποσό των 250.000, ενώ για πάνω από τρεις μήνες τον παρακολουθούσε για να φτάσει στην ημέρα της επεισοδιακής σύλληψης.

 

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία που πιστώνεται στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση Ιονίων Νήσων  η οποία εδώ και μήνες παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνομιλίες τόσο των δυο συλληφθέντων, αλλά και πιθανότατα και άλλων μελών σε όλη την Επικράτεια, πρόσωπα τα οποία θα αποκαλυφθούν το προσεχές διάστημα.

Οι εξελίξεις τρέχουν και ίσως τις επόμενες μέρες να αποκαλυφθούν πολύ περισσότερα, ωστόσο στην μικρή μας κοινωνία ακούγονται και ιστορίες που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.