Ξεκινούν οι ακαδημίες του Γυμναστικού συλλόγου Λευκάδας


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει, γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και νέους στόχους. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας με όλο το επιτελείο του, είναι έτοιμος να υποδεχθεί την καινούργια φουρνιά των μικρών, επίδοξων αθλητών έχοντας εκπονήσει πρωτοπόρα προπονητικά προγράμματα άθλησης/διασκέδασης, ώστε μέσα από μια εξελικτική διαδικασία τα παιδιά να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους και κάποια να στελεχώσουν την αγωνιστική ομάδα και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 14/09, ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, όπου έχουμε ετοιμάσει μια μικρή γιορτή με Kids Athletics και άλλα παιχνίδια στίβου για παιδιά από 4 ετών, με τη βοήθεια των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας και των φετινών πανελληνιονικών, Στέλας Κατωπόδη και Κων/νου Φυτόπουλου.

Παράλληλα, θα έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε κοντά μας την πρωταθλήτρια Ευρώπης U20 σε μήκος και τριπλούν και κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στο τριπλούν, Σπυριδούλα Καρύδη, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, να παίξουν και να προπονηθούν μαζί της.

Οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο και συνεχίζονται καθημερινά όλο το χρόνο, ώρα 16:00-18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Πληροφορίες:

Νικολέτα Κονδυλάτου – 6975 75 62 47

Ίκαρος Ζακυνθινός – 6947 270 565

Γιάννης Πολίτης – 6932 63 11 29

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.