Βασίλης Γιόγιακας στον Prisma 91,6: Για εσωτερική κατανάλωση η “διαπραγμάτευση” Τσίπρα. Στο τέλος ταπεινώνει την Ελληνική Κοινωνία.


«Ζούμε σε μια παράλογη κατάσταση, ενώ όλοι είχαμε συμφωνήσει και είχαμε στηρίξει την συγκριμένη πρόταση, για την έκτακτη επιχορήγηση, των μικροσυνταξιούχων, ήρθε ο κύριος Πρωθυπουργός να ζητάει ονομαστική ψηφοφορία», ανέφερε στον Prisma 91,6 o Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγακας.

Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ήθελε να κάνει με αυτή την ψηφοφορία, ήθελε «μαζοχιστικά» ν α ακούει την ψήφο του καθενός;

Ο πρωθυπουργός μονά ζυγά τα θέλει δικά του ανέφερε, οι άνθρωποι κάνουν πως διαπραγματεύονται, κάνουν πως συζητάνε, νομίζω περισσότερο είναι για εσωτερική κατανάλωση, προσπαθεί να δείξει  στο εσωτερικό ότι διαπραγματεύεται  κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν και στο τέλος συμφωνεί, υποχωρεί ταπεινώνεται και ταπεινώνει στην ελληνική κοινωνία.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.