Τριήμερη επίσκεψη εργασίας της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη στο Ν.Λευκάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 26 Αυγούστου 2020

 

Τριήμερη επίσκεψη εργασίας της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη στο Ν.Λευκάδας

 

Τη Λευκάδα και το Μεγανήσι θα επισκεφθεί η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, από αύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 29 του μηνός.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η κυρία Μενδώνη, συνοδεία του Βουλευτή Λευκάδας κ.Θανάση Καββαδά και υπηρεσιακών παραγόντων, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Ανδρέα Κτενά και το Δήμαρχο Λευκάδας κ.Χαράλαμπο Καλό.

Μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί σημαντικά μνημεία του Νομού μας, όπως το Αρχαίο Θέατρο, το Κάστρο της Αγίας Μαύρας, τους Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, Αγίου Γεωργίου και Αγίου Μηνά, τον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους στο Κατωχώρι, το Μουσείο του Άγγελου Σικελιανού και το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Οροπέδιο του Αγίου Δονάτου, την Καρυά, την Κόκκινη Εκκλησιά, την Ι.Μ. Οδηγήτριας Απόλπαινας και την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους, όπου εκτελούνται έργα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η κα Μενδώνη θα επισκεφθεί και την Ι.Μ. Φανερωμένης.

Η περιοδεία της Υπουργού, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την επίσκεψή της στο Μεγανήσι και τη συνάντηση της με το Δήμαρχο Μεγανησίου κ.Παύλο Δάγλα.

About Ομάδα Σύνταξης 27525 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.