Τρελή πορεία Ρομά με κλεμμένο όχημα στη Λευκάδα! Συνελήφθη μετά από καταδίωξη στη Βόνιτσα


Περιπετειώδης σύλληψη Ρομά, ο οποίος χθες το απόγευμα, αφαίρεσε όχημα από την Λευκάδα και συνελήφθη μετά από καταδίωξη σε περιοχή της Βόνιτσας!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr ο θρασύτατος κλέφτης αφαίρεσε φορτηγάκι, η κλοπή έγινε αντιληπτή και ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και παρά τα επανειλημμένα σήματα για να σταματήσει αυτός πάτησε το γκάζι και ακολούθησε τρελή πορεία μέσα στη Λευκάδα! Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον Ρομά και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στη Βόνιτσα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας.

About Ομάδα Σύνταξης 27529 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Στις πολιτισμένες χώρες αν οι αστυνομικοί το καλούδαν να σταματήσει και δεν σταματούσε κατά μέτωπο , ή αν τον κυνηγούσαν και με το μεγάφωνο του περιπολικού τουφώναζαν να ακινητοποιηθεί και δεν υπάκουε, τότε έκαναν χρήση όπλων πολυβόλων που είναι εφοδιαμένοι οι αστυνομικοί, των πολιτισμένων χωρών.
    Και εφ όσον το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στη πόλη σε κστοικημένη περιοχή έκανε επικίνδυνες παραβάσεις,τότε έκαναν χρήση άμεσα των πολυβόλων οι αστυνομικοί.
    Κάθε άλλη άποψη είναι για χώρες απολίτιστες και χώρες που έχει γενικευτεί η παρανομία και διακυβευεται η ασφάλεια των πολιτών.
    Αν αοό την Λευκάδα μέσα στην πόλη έως την Βόνιτσα συνεχίστηκε το παίγνιο, δηλαδή 20 χιλομετρα κυνηγητό στο στενό οδικό άκρως επικίνδυνο δίκτυο με άκρως επικίνδυνη οδήγηση απ τον παράμομο, τότε οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπερασματά τους για την ποσότητα πσρανομίας με κλεμένο αυτοκίνητο.
    Η νέα κυβέρνηση η οποία προέκυψε απ τις εκλογές να αποφασίσει σύντομα αν θέλει να προστατέψει τους νόμιμους πολίτες της χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.