Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών


Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών με μια σειρά από εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα στο Λούρο, στην Πρέβεζα και στο Καναλάκι. Η 8 Μαρτίου είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία.

Το Κέντρο μας λοιπόν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Λούρου το Σάββατο 7 Μαρτίου στο κέντρο «ΑΥΡΑ», όπου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την λειτουργία και για τις   υπηρεσίες που παρέχει στις ωφελούμενες του.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου τα στελέχη του Συμβουλευτικού διοργάνωσαν εκδήλωση με προβολή ταινίας και ανοιχτή συζήτηση για το κοινό. Η ταινία THE NOIR PROJECT, του σκηνοθέτη Γρηγόρη Βαρδαρινού έχει ως θέμα την ενδοοικογενειακή βία και την γυναικεία κακοποίηση και αποτέλεσε το έναυσμα για εποικοδομητικό διάλογο, καθώς η βία μας αφορά όλους, η βία είναι ανάμεσα μας και πρέπει όλοι να πάρουμε θέση. Ενώ η αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, ύστερα από πρόσκληση την Δευτέρα 9 Μαρτίου στο Γυμνάσιο Καναλακίου.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θα οργανώσει παρόμοιες εκδηλώσεις το προσεχές διάστημα με τους Συλλόγους Γυναικών Ν. Σαμψούντας και Θεσπρωτικού.

Καλούμε λοιπόν όσους φορείς-πολίτες επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, με σκοπό να διοργανώσουμε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού κατά οποιασδήποτε μορφής βίας.

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών:

Ιωνίας 6,  2682024444-2682089667, Facebook: Συμβουλευτικό Κέντρο Πρέβεζας, E-mail: womenaid@1485.syzefxis.gov.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27498 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.