About Ομάδα Σύνταξης 27549 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Η Γερμανία που ελέγχει το Ευρωνομισματικό σύστημα δεν θέλει να κόψει χρήμα.
  Η Μέρκελ βγήκε σκόπιμα πολιτικά και πήγε στο super market για να δείξει ότι η Γερμανία θα αντιμετωπίσει βιολογικά πολιτικά την Πανδημία , με στοχευμένους ελέγχους του πληθυσμού ,
  για να μην κλείσει την παραγωγική δομή της Γερμανίας. Που ώς πλούσια και βιομηχανική χώρα μπορεί να παράγει μάσκες και τέστ και ιατρικό υλικό , υλικό που δεν έχει ούτε η Ιταλία ούτε η Ελλάδα ούτε άλλες χώρες , οι οποίες για τούτο αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν επιδημιολογικά την Πανδημια με απαγορεύσεις.
  Η Γερμανία δεν θα απασχολήσει το σύστημα υγείας σε επίπεδο ποσοτικών στοχευμένων ελέγχων του πληθυσμού , με στόχο διαφυλάξει την οικονομική ζωής από την ανάγκη πρόσθετης παροχής χρήματος με κόψιμο νέο χρήμα.
  “Οι Γερμανοί σκέφτονται σαν χωριάτες και δεν ενδιαφέρονται για άλλους “” είπε στέλεχος της υγείας και γνώστης του όλου θέματος.Και τούτο έχει προκαλέσει την σκληρή αντίδραση της Ιταλίας μέχρι και του υπερ υπερ Ευρωπαιστή προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Το ίδιο στέλεχος είπε ότι “”η κορύφωση της αντίδρασης της Ιταλιας θα επιφέρει την διάλυση της Ευρώπης””.
  Η Γερμανία αν επιτρέψει να κοπεί χρήμα θα το κάνει για να υπερχρηματοδοτήσει τις μητρικές Γερμανικές επιχειρήσεις και τις θυγατρικές στις άλλες χώρες της Ευρώπης , για να ελέγχει έτσι τις άλλες χώρες μέσω της διατήρησης των θέσεων εργασίας κλπ οικονομικών αξιών.
  ( Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Κροατία, χώρες που η Γερμανικές μητρικές επιχειρήσεις έχουν διασπείρει τις παραγωγικές των δυνατότητες).Την Ελλάδα την Ελέγχει μέσω των μνημονιακών υποχρεώσεων. Και για τούτο μεσα στην πανδημία δόθηκε η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με Αλβανία και Σκόπια , ώστε με δέλεαρ τα Ευρωπαικά Γερμανικά κονδύλια σύνδεσης να ενταχθούν η Αλβανία και τα Σκόπια στον Γερμανικό πολιτικό έλεγχο.
  Το 2015 τον Μάρτη η τότε νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του Σύριζα , έδωσε 120 δόσεις ρύθμιση για την πληρωμή των ασφαλιστικών χρεών και ίσως άλλων φορολογικών σωρευμένων υποχρεώσεων των επιχειρήσεων και επαγγελματιών.
  Τότε καλά είναι κάποιος να αποκαλύψει κάποτε, κα-ποτέ , την αντίδραση των Γερμανών μέσω του λυμφατικού και προβληματικού ανθρώπου που ήταν ώς Γερμανός υπουργός οικονομικών, ο οποίος θεώρησε την ρύθμιση οφειλών ώς νομισματική εγχρηματοποίηση της Ελληνικής οικονομίας, για την οποία Ελληνική οικονομία ήθελαν οι Γερμανοί ωα εκμηδενίσουν για να καθηλώσουν την Ελληνική κοινωνία. Και τότε η Ελλάδα δεν βρήκε κανένα σύμαχο στην Ευρωζώνη ούτε την τώρα Δοκιμαζόμενη απ την Πανδημία Ιταλία και ούτε απ την πάντα ωφελιμίστρια Ισπανία. Κατόπιν επιβλήθηκε το capital control ώς ένα πρόσθετο στοιχείο αποκλεισμού της Ελλάδος και αδυναμίας ακόμα και εσωτερικής οικονομικής όσο γινόνταν αναπαραγωγής της χώρας.
  Η Πανδημία για την Ελλάδα -και ώς οικονομικός αποκλεισμός-που οδήγησε στην κοινωνική και ατομική των πολιτών καθήλωση , ήταν προυπόθεση της βιολογικής επιδημίας του κορονο’ι’ού ( ώς Πανδημία επιδημιολογική για την Ελλάδα.Και έχει Γερμανικό προσδιορισμό άσχετα της Κινέζικης προέλευσης.
  Ευχή είναι και τα Εθνικά συνοριακά θέματσ -(που όλως τυχαίως προέκυψαν μέσα στο επιδημιολογικό φαιομενο, όλως τυχαίως) να μην εξελιχτούν σύμφωνα με τον Γερμανικό σχεδιασμό που έχει Τουρκικό προσδιορισμό.

 2. Η μεγαλύτερη ώρα για την κονιορτοποίηση του ευρωκατσσταλτικού μορφώματος , το οποίο επέφερε την τελευταία δεκαετία τα δεινά στην Ελλάδα και πρόκειται να διαλύσει την χώρα κσι τους πολίτες ραγδαία το έμεσο χρονικό μέλλον.
  Η Ελλάδα δεν έφτασε στην πανδημία ώς μια κανονική χώρα , αλλά ώς χώρα υπό σκληρή 10ετή κοινωνική οικονομική καταστολή και μεγάλη διαβιωτική των ανθρώπων ανασφάλεια. Αποσυντονίστηκε έτσι οποιαδήποτε παραγωγική κανονικότητα και ανατράπηκαν οι κοινωνικοί έστω και ελάχιστοι προγραμματισμοί και του κράτους και των πολιτών.
  Γιατί οι Γερμανοί (Deutsche Telecom) ήθελαν το ΟΤΕ-Cosmote και τον απέκτησαν ( το πώς) ώς επιχείρηση μιας χρεωκοπημένης χώρας και πολιτών χρεωκοπημένων που οι ίδιοι οι Γερμανοί ξέρανε από πρίν ότι όδευε πρός την χρεωκοπία. ( Προφητεία επαλήθεύτηκε).
  Σύμφωνο σταθερότητσς πλέον στημ Ευρώπη δεν υπάρχει . Καταργήθηκε εν τοις πράγμασι. Η Γερμανική και η των δορυφόρων πολιτική πιέζει μέσω των θυγατρικών των Γερμανικών επιχειρήσεων τις χώρες της Ευρώπης
  στην γραφειοκρατία των Βρυξελών.
  Ταυτόχρονα η λολιτική αυτή ανοίγει και σκόπιμα Εθνικά θέματα όπου μπορεί με τα σύνορα ( Ελλάδα ) και κατά πληροφορίες και το θέμα της Διχοτόμησης της Ισπανίας ήταν δάκτυλος της ίδιας πολιτικής.
  Τελευταία η Γερμανική αστική τάξη έδωσε εντολή στον Γερμανικό τύπο να γράφει για το δίκαιο της Ελλάδος στο θέμα του μεταναστευτικού στον Έβρο στα σύνορα. Προσπαθώντας να δελεάσει τημ Ελλάδα από τυχόν επιμονή σε υποστήριξη βέτο της Ιταλίας. Η ίδια η Ελληνική κυβέρνηση ( να αφήσει τις συνδέσεις μετα λαικά χριστιαμοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης) θα πρέπει να οριστικοποιήσει το βέτο με στόχο την αποσύνθεση αυτού τουβστα όρια εμονικά φασίζοντος κοινωνικό οικονομικού και ιδεολογικού μορφώματος που δρομολογήθηκε ώς ΕΚΑΧ-ΕΟΚ-Ευρωπαική Ένωση.
  Και ο Κολωνακιώτης που υπήρξε κάποτε πρωθυπουργός και διάπυρος κήρυκας και εφαρμοστής του Ευρωενωσιακού ιδεολογήματος, καλά είναι εξηγήσει κάποτε γιατί και από πότε μεθοδεύτηκε η φούσκα των ακινήτων στην Ελλάδα, ώς κύρια κσι ενεργοποιημένη και ηθελημένη παράμετρος και στόχευση χρεωκοπίας για την χώρα τα επόμενα χρονια.Οπως και έγινε.
  Οι καφέδες στην πλατεία Κολωνακίου με τα μεγάλα πεζοδρόμια που τα καταπάτησαν και τα μαντρώσανε για τις καφενοβειακές καρέκλες, καλές είναι για να εκπονούνται χρόνια τα Ευρωπαικά οράματα των κυφήνων , αρκεί να μην τα πληρώνουν άλλοι και συνήθως οι πολίτες.
  Ευχή να ξεπεραστεί η πανδημική κρίση για όλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.