Θέμα επίσπευσης της σύνδεσης Λευκάδας-Βόνιτσας έθεσε ο Δρακονταειδής στο ΥΠΟΜΕΔΙ


Στα πλαίσια των επαφών του με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΟΜΕΔι κύριο Δέδε ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Δρακονταειδής έθεσε και το θέμα σύνδεσης του δρόμου Βόνιτσας-Λευκάδας, επισημαίνοντας ότι ο υπουργός κ. Σπίρτζης, είχε δηλώσει ότι το έργο μήκους, 21 χιλιομέτρων, θα δημοπρατούνταν μέσα στο 2017.

Στην συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα τέθηκε το θέμα της ανάγκης επίσπευσης των εργασιών που αφορούν το κομβικό για την Λευκάδα έργο, με τον ίδιο από την μεριά του να δεσμεύεται ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα.

Η κατεύθυνση του υπουργείου είναι να ενταχτεί και να κατασκευαστεί το έργο, ενώ παράλληλα ζήτησαν οι σταματημένες από τους εργολάβους εργολαβίες, στον αριθμό τέσσερις, οι τρεις από αυτές να γίνουν σκούπα μέσα στο 2017 και η τέταρτη που αφορά το κομμάτι Άκτιο-Βόνιτσα θα προχωρήσει μέσα στο 2017.

Ποιο σημαντική προτεραιότητα, τέθηκε η παράκαμψη Αμφιλοχίας, λέγοντας ότι αν αυτό το κομμάτι δοθεί στο τέλος του 17 με αρχές 18 το ταξίδι Λευκάδα-Αγρίνιο γίνεται παιχνίδι.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23204 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.