Θανατηφόρο τροχαίο στο Μαραντοχώρι στην Λευκάδα


Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» στην αυλή του σπιτιού, σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Λευκάδας -Βασιλικής  στο ύψος του Μαραντοχωρίου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία  πέρασε στο αντίθετο ρεύμα  κι έπεσε σε παρακείμενη αυλή σπιτιού που συνορεύει με τον δρόμο. Μάλιστα τόσο  η ορατότητα, όσο και η μορφολογία του εδάφους(ευθεία)  δεν δικαιολογούν την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Στο περιστατικό ούτε  η ίδια η  οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε να δώσει κάποια προφανής εξήγηση, υπέστη ισχυρό σοκ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής , συνοδεία αστυνομικών,  για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο ΙΧ επέβαιναν ακόμα  ο γιός της  κι ένα σκυλάκι , χωρίς όμως να τραυματιστούν. Η γυναίκα έμμενε λίγα μόλις μέτρα δίπλα από την οικεία του θύματος . Ο θανατος του  άτυχου  70χρονου Β. Φ. επήρθε σχεδόν ακαριαία.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το ΑΤ Βασιλικής με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας

Πηγή: Meganisi News

About Ομάδα Σύνταξης 28461 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Είναι μοδα το σκυλιά στο αυτοκίνητο και δτσ δοαμερίσματα και στα δωμάτια και στις κουζίνες.Να τα παίρνουν κσι στους καμπινέδες.
    Το σκυλί στο αυτοινητο δεν υπονοεί ούτε εξηγεί τίποτα ??
    Ή εξηγεί τα πάντα?
    Μετά βρίσκετε το δήθεν ισχυρό σόκ και ο κλονισμός του του θύτη.Το θύμα σκοτωμένος μέσα στο σπίτι του από αυτοκίνητο που έχει μέσα σκύλο, είναι απλά στστιστικό μέγεθος!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.