Συνέλευση τοπικής κοινότητας Πλατυστόμων


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ – ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΑ

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Λιτροβιό στα Πλατύστομα πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετά από πολλά χρόνια συνάντηση-συνέλευση των κατοίκων με το νέο συμβούλιο της τοπικής κοινότητας σε μία «οικογενειακή ατμόσφαιρα » όπως σχολίασε η Ειρήνη Βονιτσάνου πρόεδρος του συλλόγου Πλατυστόμων.

Οι συγχωριανοί μας ,ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον που επιδείξαμε να προβάλλουμε στην νέα Δημοτικά αρχή τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας ,τις άμεσες ενέργειες που καταθέσαμε προς τον Δήμο Λευκάδας – προτεινόμενα έργα ανάπτυξης με σειρά προτεραιότητας ,εκτέλεσης και κατασκευής και μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε καταγράψαμε όλες τις ανησυχίες τους, υποσχόμενοι πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Ο σεβασμός, η καλή γειτνίαση, η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων ,η συντήρηση των δρόμων αλλά και το μεγάλο πρόβλημα γενικότερα της ευρύτερης περιοχής με τα ανεπιτήρητα βοοειδή μονοπώλησαν την συζήτηση μας.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχό μας κ. Ιωάννη Λιβιτσάνο για την άμεση ανταπόκριση στο να μας χορηγηθούν και στη συνέχεια να τοποθετηθούν 5 τσιμεντένια βαρέλια σε κομμένο δρόμο στη θέση μακρύ χωράφι στα Πλατύστομα από τον εθελοντή μας Νικόλαο Θειακό και τον Ιωάννη Βονιτσάνο μέλος του τοπικού συμβουλίου πριν τον επερχόμενο χειμώνα.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία και υγεία σε όλους.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΩΝ

ΟΛΓΑ ΘΕΙΑΚΟΥ

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.