Συνάντηση στο Επιμελητήριο Λευκάδας για την προβολή του προορισμού μας μετά την κρίση


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/5/2020 στο Επιμελητήριο Λευκάδας, τρίωρη συνάντηση του Προέδρου κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Θερμό, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων κ. Γαζήκαι με επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού μας κ. Κατωπόδη και κ. Μικρώνη, με θέμα την αποτίμηση της πρωτόγνωρης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στον τουριστικό τομέα και προτάσεις ανάκαμψης και άμεσης στήριξης του.

Αναλύθηκαν εκτενέστερα τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη φετινή χρονιά, οι προοπτικές επανεκκίνησης του τουρισμού στη Λευκάδα και έγινε προγραμματισμός δράσεων που αποσκοπούν να εντείνουν και να υποστηρίξουν την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας, για να σωθεί ότι μπορεί από την φετινή τουριστική σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της FraportGreece κ. AlexanderZinellκαι συζητήθηκε εκτενέστατα το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τις πτήσεις αλλά και το τι μπορούμε να περιμένουμε για την φετινή σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην συνάντηση ανανέωσε το ραντεβού τους για την Παρασκευή 15/5/20.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

About Ομάδα Σύνταξης 27571 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.