Συνάντηση Προέδρου και Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Λευκάδας με τον Δήμαρχο Λευκάδας


Την περασμένη Παρασκευή ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λευκάδας επισκέφθηκαν τον νεοεκλεγέντα  Δήμαρχο Λευκάδας κατόπιν πρόσκλησής του. Αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον Δήμαρχο  συζήτησαν περισσότερο  από δυο ώρες με κεντρικό άξονα τον φλέγον ζήτημα των σκουπιδιών και εκτενέστερα για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους επαγγελματίες.

 

Επιπλέον ο Πρόεδρος του φορέα, κος Σκιαδαρέσης Σωτήριος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την υφιστάμενη κατάσταση της επιχειρηματικότητας του νησιού. Αμφότεροι ανέπτυξαν  θέματα  συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα και τομείς όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός.

 

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος 

Σωτήριος Σκιαδαρέσης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24123 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.